Jag heter frida o är sjukgymnast

Hääj. Jag hann inte skriva igår barn. Jag gick till willys direkt efter skolan och mötte Erika. Vi köpte fläskfile och grejer och gjorde en as god middag. Gratinerad fläskfile med grönsaker o potatis koketter. Och vi åt som om att vi aldrig hade sett mat förut...Och efteråt chips o dipp. Mumma! Vi såg också på molyn roge eller hur det stavas....Sen gick Erika på toa så somnade jag nästan. Sen så åktej ag hem till Jonas o sov:) Idag var jag hos Jonas farmor som fyllde år. Ikväll blir det hemgång till Jonis. Naaz. Imorrn ska jag föresten till jocke med muttorna!:P Plugga matte vare. På måndag sam B prov, fuck!

Hola

Hej mina vänner. Idag har jag varit för upptagen för att skriva:O! Jag började med att vara i skolan. Sen så kom Carro till skolan med sin bebii, Leon. Super gullig! Alla ville gosa med honom och Indiana Kerstin blev dö kär. Vi åkte sen hem till mig och käkade pizza...För att det är nästan lördag. Erika kom till mig och hade på sig sin vackra skinnjacka. Vi gick i det kalla vädret typ en timmer. Mitt huvud förfrös. Sen så gick vi in och så åkte Carro hem igen. Efter det var ja o erika barnvakter och vi var duktiga. Sen så åt jag middag, kyckling med bagutte. Och inte nog med det. Vi kollade på Ronja rövardotter efter det. SEN så var min dag fulländad. Mycket men riktigt kul. Nu kolla jag såklart på tv 4 fakta. Imorgon ska jag äta en romantisk middag med Erika. Ooo så trevligt må ja säga. Och jag vill meddela en glad nyhet, att jag och Anna ska få ett barn. Vi tänkte dela  på förlossningen. Som Carro sa, man vill ju inte spricka från näsan till bakhuvudet lixom.

Tacco!

Nahnahnahnah! Jag är trött efter en ynka semla.  Äh ta det som en man. Men vem e din man?!  Ett internt skämt..... Parri åt en bit av min macka idag. För att jag är duktig och äter frukost fast den måste ätas på tåget. En och annan liten ladysmith ville också smaka, och det fick hon. Idag var vi på bibblan med klassen och jag, kajsa och anno skrev en intervju om Agda nillsdotter. Som var hushållerska och utförde olika sysslor. Kanske var hon en amma också. Imorrn kommer Carro! Jag har nog skrivit så dom senaste dagarna men då har jag escrivir fel. Erika vi syns imorrn! Åberg är man nog att åka skidor med mig. Nobody ever talks to me! (Lawrence school of rock)

Ladysmith black mombascho

Sitter i skolan ja. Ska skriva nån bokrecention. Muttan och Catte är här och underhåller mig:D Jag vill ha lunch. Imorrn kommer Carro Carooooo! Jag ska träffa lilla Jonazi idag. Adjöken. 

Wie

Jag är seeeg på att skriva. Jag har typ inte tid men endå e jag hemma. För mycket syskon och leka med kanske... På torsdag kommer Caroline!:D wie wie. Och Catte saknar vi<3 Och Kira<3 Och muttorna<3 Och pappa<3 Och Joniz<3 Alla.  Har jag nämnt att min far har en blogg. paganini.blogg.se om ni vill veta om träning så läs men min e coolare. Det är förseten han som är kapten hadock! Ett stort tack till Johan i min klass för att han tar på sig uppdraget och lära mig o åka skidor.  Idag var jag duktig och åt sallad till lunch men det sprck på bullboden...Borde kanske läsa min faders blogg lite oftare. Han skriver dagens mat. Vad skriver jag, dagens snacks eller? det ska jag fan göra! Okej dagens snack är= Chocklad biskvi. Ohalalla. Puss hej *****pastej.

...

Jag insåg nyss att jag har dans föreställning och nationelltprov samma dag/tid. Kul....

Gah

Alltså! Jag har inte skrivit på hela helgen:O I fredags så var jag hemma hos izzzzzabella med Anno. Det var naasz. Vi kollade på mean girls:P Skojig film ju. och i fredags så var jag med Erika och Lina:) Vi var hmma hos Lina och såg twilight eller hur man skriver...Den var bra, men inte så mycket *action* som jag hoppats på... Igår så var jag med Jonazi hela dagen typ. Vi såg bolt:D Den var faktiskt bra! Åh... Elände. Mitt comviq kompis har gått ut:( Och vi har en bokrecension och en bok presentation. Snacka om jobbi. Den 17 Februari ska jag åka skidor för första gången i mitt life:D Woho. Det ska bli kulisch.  Idag har  jag haft sam B. Och vi skämde ut oss för John!  Lahahahla. (a)  Jsg måste skriva lite oftare känner jag. Men en bild piggar upp alla!

HAHA!


<3

Gammal och visad men gosig<3

Oh yeh

Jag sitter i skolan och forskar lite om Dramaten. Inte så kul. Öppet hus idag. Efter skolan ska jag hänga med Kira till väsby och köpa en skinnjacka, till henne då alltså. Jag var så bajsigt trött igår så att jag orkade inte blogga så mycket:( Ohallala. Jag är sugen på godis. Imorgon är jag duktig och har anmält mig till stöd till matten! Matte B är faktiskt suuper svårt enligt mig.     

Dans

Japp snart har man dans då. Det ska bli trevligt. Idag kom mamma och lillen hem. Mysigaste ungen i stan. Idag hade vi idrott med surtanten. Vi körde typ boxer size. Ganska kul men svettigt. Ska umgås med Muttorna på fredag. Jag tvivlar starkt på att vi kommer hålla oss på en vuxen nivå. Jag pratade med Kira idag, så hon var inte försvunnenXD Lalalh. Jag har inte så mycket å säga tider som dessa. Skriver mer sen flickor!

Skola

Tjolahopp! Nu ska jag till skolan och studera mig lite. Gympa idag gör en gott. Har väldigt bråttom så jag lovar att skriva sen gottt folk. Måste rädda mrs Anno i skolan! Pusshej<3

Oliwen


Pizza

Jag har inte skrivit något idag, ÅNGEST! Jag har varit i skolan och studerat flitigt idag:) Jag kom hem vid halv 4. Då snäll syster som jag är, så tog jag med mig min lillebror ut på pulkafärd. Fast lekparken var intressantare och han fick typ utbrott så jag fick bära honom över hela sätunaparken. Not very nice! Och sen efter när vi kom hem så slog han sig i bordet och blödde. Då kramades vi i harmoni och allt blev bra:) Jag är irreterad som ett djur nu. Catrine fick lida av mina beklagningar<3  Erika är sådär spårlöst borta som hon är ibland:P Hellu? Jahaja. Vad ska man säga nu då. Jag såg en film idag i skolan med en björnkille som skulle skydda björnar men blev tillslut uppkäkad. Det var riktigt. Ganska sorgligt för att han var väldigt annourlunda och kanske lite missförståd. Men skön var människan iallafall:D Haha. Jag har en jättebra ide!:D Om ni visar min blogg för andra så får jag många läsare så blir alla superglada och lyckliga?:) Jag fyller ju år snart, 15 Juni lixom hallå.... Någon måtta får det tamefan vara. KRYSSNING = TAXFREE!! GODIS!! Pusshej<3

Pannkaka

Ikväll ska jag sova hos Linux med jenni:D Det ska bli najsit. Lite godis å film är pricken över i:et. Just nu kollar jag på top model. Det är fortfarande bra! Här får ni en låt av min för att jag är bara sååå bra. http://se.youtube.com/watch?v=c7M1Se-p7uk&feature=PlayList&p=743765450D28C5D8&playnext=1&index=8 Bye Bye<3

Poker face

hejsan en dag som denna. Jag har precis kommit hem från jonas. Jag är tråkig idag och har i nget vettigt å skriva. Men jag vet att jag ska träffa Lina nu iaf. Sen så väntar jag från svar från Kira. Jag hoppas att min mor  kommer hem idag!!  Mottagingen  var fuckad igår för qomvik. Jag skrev mess med muttan men fattade ingenting....Imorrn är det sam B igen. Woho! Jaja jag är ingen pluggisnörd men det är faktiskt kul! Lalallaahh. Nu ska jag pussa ihäl min bror sen ducsha. Förseten så pratade jag med carro igår! Min vän som fick barn i höstas! Vi ska träffas snart. Jaja hejdå<3

Basta

Kolla på disaster movie! Den är sjuk men fruktansvärt rolig! Haha. Jag saknar mina *****muttor! Ses på måndag  giiiirlzz! Puzzizar<3 Nu ska jag basta med Joni idi. Woho thats the name on the mother fucking game.

17 Januari menade jag!

Jag kollar på mtv exiled. Snobbiga tjejer som får åka till typ afrika och arbeta. Dom är så jävla fåfänga och grinar för att dom inte kan duscha eller koppla in sin hårfön. Dom har blivit bortskämda av sina föräldrar sen, så tvingar dom iväg dom till afrika. Vem är det fel av? Tjejen eller föräldrarna?

Arwen

Tjenamors! Jag har varit på ks och hälsat på min mor o syster. Hon var otroligt söt. Äntligen slipper man vänta:O Ikväll ska jag träffa jonas och umgås. Min mor kanske kommer hem redan imorrn så jag ser fram imot det!:D Nästa fredag fyller hon år föresten. Ska bli gott med tårta! *egot själv*. Jag ska käka en riktig svensk måltid till middag. Korv och makaroner:D Det är gott för jag äter inte sån mat ofta:O min msn vil inte funka:/ Buhu... Ska tvinga erika och gosa med mig imorrn:D Jag lyssnar på avenged sevenfold... Dom är faktiskt bra. Jag har fortfarande tankarna borta i gårdagens störda händelser...! Izabella får baka en sån tårta till mig tycker jag. Jag fick inte en helt egen som hon sa:( Jag var tydligen för smal för att få en egen. Bajsbarn där. Men nu ska jag kolla på pippi med min broder! Hare så länge. Mutt! <3

17 Februari

Var hälsad. Igår 09:29 kom min syster. Hon är väldigt söt och fin:) Ska bli roligt att få hem henne på måndag och mami såkalrt. Jag ska ivär strax och hälsa på dem. Igår så var det gaalet. Vi slutade 15:40 i skolan och vi tor 50 tåget. Så var vi tvungna att kliva av i rotebro för en olycka i väsby. Well, vi stod på rotebro station i ca: en halvtimme innan vi kom på en buss och endå kom vi först! Vi kom typ på sist. Hatar sånt. Borde vara något slags system. Vi åkte bussen och Muttan underhöll oss med sina sjuka historir. Typ att busschauffören skulle dö bara sådär så skulle vi aldrig komma av och skit. Sen så var vi på märsta station typ 17:00? Tror jag. Vi kuta hem till min och tryckte i oss ljummen pizza och sen så sprang vi tillbaka ner till station. Tog 18:03 bussen och så kom vi äntligen fram till izabella. Hon blev överlycklig över jättetrosorna och tunikan:D Vi spelade *med andra ord* och käka jättegod trårta och godis. Proppmätt och happy åkte jag hem runt halv 12. Somna nästan direkt. Ohh yeh. Men jag får lägga ut en bild på mini jessican senare. Puss och kram ha en trevlig lördag gummizzar!!! Puzziz! <3<3<3<3<3

AJJJJ!

Min rygg är sjuk. Det är nåt fel. Hjälp? 

AJJJJ!

Min rygg är sjuk. Det är nåt fel. Hjälp? 

Diadem

Goddag vänner. Jag sitter i skolan och tänker på lunchen. Vi gör en uppgift på svenskan och jag var överlycklig och stolt för att jag blev nyss klar. Men så mitt under min segerdans så fick jag reda på att jag hade gjort fel och var tvungen att hitta tre olika källor från olika platser, medans jag hade hittat allt på samma sida. RÖÖÖÖÖÖV! Jaja skit samma. Jag skriver ett litet blogg inlägg när mig coola syster anländer;) Herrå.   

Hungrig!

Godmorgon!:) Min mor åkte nysss till bb! Woho. Det kommer att bli en intressant framtid för min del. Nämen vem är uppe och bollga redan 06:28 på morgonen? :O Jag såklart. Av någon anleding är jag inte så dära super duper jätte jätte trött som kan man vara så här dags. Idag är det hemgång till Izabella som gäller. Det ska bli gosigt. Drömde föresten om det, konstig dröm. Men ni skulle höra mina andra som jag berättar för mina kompanjoner i skolan. Dom e bra sjuka dom. Min rygg mådde bra hela hela natten. För att jag använde min as coola masage kudde:D Men nu ska jag äta en ordentlig frukost. FIL! Adjöken fiskpinne.

Popp!

Juste! Izabellas tatuering blev sjuukt fin! 

Lycka är min Jonas<3

Hola mis amigos. Idag var jag med el Anno in stan och vi glodde runt efter secret saker. Kan berätta mer imorrn om detta. Det var sjukt kul. Donken? Yes mam:D Hemmagjorda hamburgare med pommer när jag kom hem? Si pedro!:D Gotti gotti;) Hoppas lilla mörka jenny är sjuk imorrn också... Vikarien var rolig tant:) (typ 20 bast) Och nya nyheter. Lilla gummimuttan ska hänka med mig hem imorrn;) Har jag tur så blir det some sexy time.... Jag är föresten glad nu jämnfört med imorse, det är bara sååå coolt. Imorrn tänkte jag servera Muttans älsklingsrätt, h

Skit

Nu är det engelska som gäller. Håller på med en skoltidning. Yey. Idag är jag på dåligt humör....... Och en av anledningarna är att jag upptäckte feta fläcken på min tröja..... Ont i ryggen hela jäävla natten. Hörs sen. Puss hej. Jonas<3 

Fisk

Jag är hemma igen från erika:) Vi pratade skit sen kasta hon ut mig:/  Imorrn ska jag och gummimuttan till stan och fixa lite saker:O Jag måste erkänna att jag älskar top model... Det är svin bra. Jag kollar på det exaktamete just nu. Coolt va? Puss hej levergurka.

All I want is you- my sweet honey bee.

God kväll
Vad trevligt att se att det är ganska många som läser min blogg. Det värmer i en gammal tonårings hjärta. Idag har det varit en låång dag iskolan. Massa grupparbeten hit och dit. Men det är faktiskt trevligt att göra sådant. Fast i slutändan så arbetar man själv och alla andra sitter på bdb lixom:P Där heter jag också varmhyra:) Spana in en vacker dag. Eller nu ikväll. Indiana Kerstin är tilbaka från el India där hon var ensam i tre veckor över jul och nyår. Denna Indiana Kerstin är min ärade teaterfröken och typ pedagog. Spårar ofta ut på teaterlektionerna och vi pratar om andra saker. Men det är chillipill. Imorrn mina vänner och läsare så ska min ömma moder skäras upp och ut kommer en liten bibi:) Ska bli gosigt. Hoppas dom spelar in allt. Så häftig och se sånt tycker jag:D Sjuk? Nej nyfiken. Nu ska jag till min lilla sten uppe i steninge Erika:) Och jag måste bara säga att Catte är den allra sexigaste flugan i stan! Puss och kram. Havreflarn.
<3 Jonas


Jonas<3

Jag älskar min Jonas. Ville bara säga det. 

Folket får tala!

Ni som läser min blogg får gärna lämna komentarer om vad som är bra och dåligt:) Puss<3

Tisdag

Hallå:) Jag fick nyss mitt hm klubbkonto!:D Wiee. Jag hade totalt glömt bort att jag ens registrerade mig där. Idag har jag varit i skolan och det var väl trevlig:) Idrott med bitterkäringen men det gick an. Och så har jag haft dans nyss. Har show på kulturum om typ 3 veckor:O:O Med två danser. och jag har föresten lite goda nyheter, till min fördel dårå. Jag ska på Veronica Maggio den 27/3 och kryssning med Lina, Jenny och kira dagen efter, Linux fyller 18 årar! Och så vill jag meddela att min goda kompanjon Erika vann mitt lilla test och ska få en grattisramsa, så håll i er!

Tralalal tralalal ye ye Erika är värsta cooola tjejen, hon vet vad som kommer på tv! Ye ye.
(mellanspel)
Hon är såå synsk, för hon vet vad som kommer på tv, utan tvbilagan! Ye ye.
(refräng) Erika erika eriiiiiiiiiikaaaa! Din bror är snygg, sexig o singel, men föööööör ung!
SLUT! (applåder!) tackar tackar:) Skrev den nyss. Men jag ska gå och kolla efter något och vräka i mig nu:) Sånt som tjusiga flickor gör när dom är ensamma, fast dom säger att dom bara åt ett äpple. Pusshej mamma är en tjej.


Tv 4 fakta

Hej:D Jag sitter i min säng och filurar. Idag var jag i kista med Catte o Kira. Det var gosigt:) Erikas vita kajal penna och Cattes kjol fanns inte så vi fick åka hem igen. Fast en LITEN chokladkaka fick ja allt i mig. I munnen. Imorrn börjar dansen igen. Härligt och komma igång. Julskinskafettet ska tränas bort ner i helvetet där det kom ifrån. (frysdisken). Jag kollar på tv 4 fakta och det handlar om polis hundar. Söta voffar det dära:) Jag råka äta ostbågar också. Fast jag tröståt så det räknas inte. Kan nån skänka mig typ 10000? kom igen. Jag orkar inte spara och leva som ett fattigjon i Emi i lönneberga. Imorrn har jag idrott:D Ye ye! Jag fattar inte varför jag tycker om idrott bara så där. Har alltiid nästan hatat det... Jag har tamefan gått idrott B och fått vg, håller nu på med A. Jag vet det är tvärtom. Jajjaa. Jag var hos min Jonas nyss. Vi kollade på green street hulligans. Den var kanon bra:D Elijah wood är en ganska fräck liten prick när allt kommer omkring;) IZABELLA VAD ÖNSKAR DU DIG? Nu ska jag kolla på ett program som kommer ca kl 23:00 varje vardagskväll på 5:an? vilket? Skriv i mina komentarer och gissa! Gissar du rätt så får du en liten grattis ramsa av mig:D Puss och kram syns INTE på stan ffs! <3<3

Måndag

Arg arg arg arg arg arg arg arga arg..... Hoppas ja har råd men veronica maggio

Samhälle B

Hejsan. Jag tänkte att det var dags att skriva något nytt. Idag har jag börjat min kurs, samhälle b och det verkar gaaanska intressant men svårt. Catrine var en duktigt kikka och var i skolan.. Till skilland från VISSA andra. Jag nämner inga namn för jag vill inte svika, JOEL O ÅBERGERI! Mohaha. Massor av folk fyllde år i helgen bland annat en av mina old venner Suehella. Jag och kira drog dit på hennes fets men vi stannade bara 1,5 timme av vissa anledningar. Men det var en intressant upplevelse och trevligt och träffa Verra o c:o. Idag ska jag hem till mor min och kramas med Ollie Canollie (lillebroder). Bara 4 dagar kvar sen blir det dubbelt med blöjpaket inne på toanOo. Fast mindre hoppas jag. Sluta försova er på måndagar barn. Hejdå *****tå. Jag var föresten bara tvungen och lägga upp den här bilden som typ redan finns överallt men den är bara så JÄVLA söt! Och erkänn att kira ser ut som en tandborste:P?    

Kalla fötter

Hallå. Klockan är mycket tycker jag och jag är inte trött...:/ Dåligt. Jag kollar på seinfield och fryser. På fredag fyller pappsen 38 barre:O Inte gubbe än men det närmar sig alltså. Jag tror jag vet vad han ska få men han läser nog detta så jag berättar inte:) Lalallalala. Och nästa fredag har izabella kalasXD Wihi. Men samma dag så ska min moder in och göra kejsarsnitt och min lillasyster kommer till världen så jag vet inte om jag kan. Men vi får allt se små barn:) Nu är det tv dags tjolahopp!
Det känns.

...

Så mycket på en gång

Kul kul kul kul....

Nu sitter man här, dagen innan skolan börjar. Fast det känns helt okej. Inte så stor ångest. Bara lite:) Men frågan är: Hur ska jag komma till skolan? Det är ingen som lyssnar när jag ber om bussremsa osv, så det blir riktigt kul och se. Planka till skolan, åka fast och få böta? Synd för plånboken i så fall (mamma). Väntar på att seinfeld ska börja på 5: an. Jag har kollat på sagan om ringen 3 med min broder. Inte så tråkigt faktiskt. Imorrn börjar erikas och mitt nyttiga liv, önska oss lycka till det kan vi behöva! Men nu är det tila på mtv hejdå! :D

Kill bill

Jag tycker om erika:)

Toon disney

Hola! Vem är coolast i stan och kollar på toon disney? Jag:) Har precis duschat o ligger i sängen o lökar...Igår så hyrde jag och älskling filmen G-som i genemskap. Den filmen är så jääävla bra säger jag bara. Men det tyckte såklart inte Jonas...Bajs på dig snorunge. Jag ska träffa erika och vi ska väl glo på nån film här hos mig thithihi:) Hon ska klia mig på ryggen har hon lovat, vilken liten blomma va. Jag är ganska sugen på godis men nyårslöftet tar imot nånstans inom mig.. BLÄ. Det börjar redan bli mörkt ffs. Sommar vart e du? Och mitt buskort har gått ut så jag måste vänta tills tills sista janari till jag kan köpa nytt;( Tyck synd om mig förfan.  Osammanhängande text?  Typ.. Jaja hejdå bajs bajs<3

Dagen lång

Hej hopp. Idag vakna jag tamefan 12:19. Jag fick ganska mycket ångest för jag hatar att sova länge av nån anledning. Tack Jonas för att du väckte mig! Jag har ätit djungelvrål (fast jag inte får. Förlåt kira!) Och jag har kollat på err program på 5:an där dom intevjuade mini små människor. Det var en aning intressant må jag säga och dom var otroligt söta förutom, en 43 årig tant med jättestor framtänder.....Ikväll ska jag umgås med Joni o kanske kirali min:) men jag är tråkig idag så jag har inget mer å säga. Men det blir förmodligen liite mera action framöver. Fuck you puss o kram.
               

Gårdagen

Hejsan. Igår var det nyår som antagligen inte någon missade. Jag var hemma hos kira och åt en halv plåt med pizza och sen ost och kex på det. MUMS! Det var en riktigt mysig och lyckad kväll tycker jag. Vi spelade tp och ölspelet. Vid 11:45 gick vi ut och kollade på alla raketer. Så det är alltså 2009 nu då. Hoppas att det blir ett händelesrikt år. Speciellt i sommar för mig vill jag säga:) Ska umgås med Jonas nu. Farväl.





RSS 2.0