Teater

Sitter i skolan med el datori. Har precis haft lurre. Jag har valt en låt ni iaf till mitt arbete på teatern, de e naaz. Dansföreställing ikväll då.. Inte nervös faktiskt. :) Ska dansa till Maineter eller hur det stavas:P Och Low. Rivsår under armarna av mitt paljett linne... Inte så trevligt. Men vill man vara fin får man lida piiin!

Khasmir ljusbrun

Jag håller just nu på att färga håret ljusbrunt:) Hoppas att det blir naaz. Hade dansföreställning idag och det gick bra. Gjorde inga fel:)  Jag har det imorrn kväll också. Hoppas att det går bra flickor!  Åh nationellt prov på torsdag;( Jag var föresten med muttorna i staden idag, har bara ett ord och säga om den saken: MUTTILICIOUS! Jag är så lycklig över att teater lektionerna har börjat nu igen:D Wie! Lång dag imorgon, sexyyy.

!!

Nu ska jag iväg för att ha en dansföreställing för skolklasser... Sen eftersom att ja är så god så ska jag tillbaka till skolan till Indiana Kerstin o dom andra små liven.

Scones

Idag har jag faktiskt pluggat till nationella i matten! Jag, hedvig, anno, kajsa o izabella var hos jocke och pluggination, vi fick super duper mycket fika. :D Imorgon har jag dansrepetion på kulturum. På tisdag är det skolföreställingar och onsdag allmän föreställing. Hoppas att det går bra. åh jag måste plugga till samhäll nu, jag har inte gjort det... Bajs på mig? Jag ska glida över till haddock och kolla på en serie. Imorrn börjar också våran teaterperiod! Det ska bli kul men krångligt... Jag ska träffa Erikis och dricka te imorrn:D

RSS 2.0